John Engels in Sandlane Sessions
Maandag 23 september, 20.00 uur - Schrijf je in!
Muzieknieuws 06-08-2013 06:09
John Engels & Barnicle Bill zullen het spits afbijten voor het derde seizoen van Sandlane Sessions, een initiatief van Remo, Slagwerkkrant en Sandlane Recording Facilities. Op maandag 23 september zullen zij aan maximaal 20 aanwezigen een opnamesessie doen, uitleg erover geven en vervolgens de regieruimte induiken om de mix te doen, in bijzijn van de toehoorders. Er zijn een paar plaatsen opengevallen door afzeggingen, dus we kunnen nog aantal mensen plaatsen!


We gaan in september alweer het derde seizoen in van de succesvolle Sandlane Sessions! Remo, Slagwerkkrant en Sandlane Recording Facilities halen een topdrummer naar de studio. Deze speelt partijen in, legt uit hoe hij dat aanpakt en hoe de sessie is voorbereid (instrumentkeuze, stemming, microfoonopstellingen), en gaat vervolgens de regiekamer in om daar te laten zien hoe je de mix kunt benaderen.

John Engels, Ton Dijkman en Mario Goossens
Voor september hebben we John Engels en zijn trio Barnicle Bill gevraagd, voor november staat Ton Dijkman op de rol, en voor januari heeft Mario Goossens toegezegd. Exacte data voor de laatste twee volgen, maar nu kun je je al inschrijven voor de Sandlane Session met John Engels & Barnicle Bill.

Schrijf je in voor de Sandlane Sessiosn met John Engels
Wil je deze avond als een van de twintig gelukkigen de Sandlane Session met John Engels & zijn trio Barnicle Bill meemaken, schrijf je dan in op sandlanesessions@slagwerkkrant.nl
Vermeld in de mail: naam • adres • e-mailadres • telefoonnummer(s)

John Engels zit dit jaar een ongelofelijke 60 jaar (!) in het vak. Hij is inmiddels 78 jaar, maar speelt als een jonge hond en mét jonge honden. Dit wordt een onvergetelijke sessie!   

Maandag 23 september, 20.00 uur: John Engels & Barnicle Bill Sandlane Sessions is een project van Slagwerkkrant, Remo en Sandlane.

Sandlane Recording Facilities
Looiersveld 35, 5121 KC Rijen
(goed te bereiken per auto en trein; station Gilze-Rijen

 Video's van alle Sandlane Sessions van de afgelopen twee jaar 

Bekijk hier het videoverslag van de Sandlane Sessions met Hans Eijkenaar.

Bekijk hier het videoverslag van de Sandlane Sessions met Oscar Kraal.

Bekijk hier het videoverslag van Sandlane Sessions met Bram Hakkens.

Bekijk hier het videoverslag van Sandlane Sessions met Joost Kroon

Bekijk hier het videoverslag van Sandlane Sessions met Lucas van Merwijk en Pete Lockett

Bekijk hier het videoverslag van Sandlane Sessions met Stephen van Haestregt.

Bekijk hier het videoverslag van Sandlane Sessions met Jeff Hamilton.

Bekijk hier het videoverslag van Sandlane Sessions met Mark Schulman

  

 

drummer links