Nieuwe drummer voor Spoiler

Muzieknieuws 20-10-2004 01:07

De stoere rockers van Spoiler hebben een nieuwe drummer: Wobbe Visser (zie foto). Oorzaak van de drummerswisseling is het vertrek van zanger Jascha van Roij.

Dat lijkt in eerste instantie vreemd, maar wegens Van Roij's vertrek heeft drummer Pekke besloten de trommels met rust te laten en voortaan de leadzang voor zijn rekening te nemen. Daarom is Wobbe Visser aangetrokken als Spoilers nieuwe drummer.

Visser is voor het grote publiek relatief onbekend. Hij studeerde slagwerk aan het conservatorium in Groningen en aan het prestigieuze Drummers Collective in New York. Wat recenter was Visser werkzaam als docent slagwerk in het noorden van Nederland.

Van Roij wil zijn vizier richten op een solocarrière als singer/songwriter. Daarnaast wil hij zijn show 'Cafestival de Variatieshow' uitbreiden naar meerdere plaatsen in Nederland. De persoonlijke activiteiten van Van Roij en Spoiler liepen door elkaar en riepen vraagtekens op bij de overige bandleden. Jascha heeft tien jaar lang in de band gezongen. Van ruzie is geen sprake; beide partijen gaan vriendschappelijk uit elkaar.

zoeken
zoeken