Percossa-actie: website aanbieding voor €7,50

Vrijdag 3 juli openlucht show in Bloemendaal

Muzieknieuws 01-07-2009 03:02

Percossa speelt op vrijdag 3 juli haar jubileumshow '10 Jaar van de Straat' in het Openluchttheater Caprera in Bloemendaal. Een unieke kans om de slagwerkgroep na veel jaren weer eens in de openlucht te zien spelen. In samenwerking met Senf Theaterpartners bieden we je de mogelijkheid om met een ultra-fijne-korting de voorstelling te gaan zien.

De 10-jarige jubileumvoorstelling '10 Jaar van de Straat' staat letterlijk bol van creativiteit, muzikaliteit en virtuositeit. Elke vorm, elk ritme en de aanhoudende verrassende invulling van Percossa zorgt ervoor dat je je geen moment verveeld. '10 Jaar van de Straat' is een ritmische ode aan Percossa's verleden, heden en haar toekomst.

Members van Slagwerkwereld.com en abonnees van Slagwerkkrant krijgen speciale korting voor de voorstelling a.s. vrijdag 3 juli in Openluchttheater Caprera in Bloemendaal. Je betaalt dan niet de normale 18 euro maar slechts €7,50!

Reserveren met korting is mogelijk als je bij jouw telefonische reservering aangeeft dat je "Percossa Powertickets" wilt bestellen. Je betaalt dan niet de reguliere 18 euro maar krijg je jouw tickets voor het luttele bedrag van €7,50.

Percossa bestaat uit:
Niels van Hoorn, Janwillem van der Poll, René Spierings en Eric Robillard

Percossa - '10 Jaar van de Straat'

Reserveren (alleen telefonisch)
tel. 023 - 5 25 00 50

Info voorstelling:
3 juli, Openluchttheater Caprera in Bloemendaal
Hoge Duin en Daalseweg 2
2061 AG Bloemendaal
Route en info: www.openluchttheaterbloemendaal.nl
zoeken
zoeken