last minute clinic Robert 'Sput' Searight

Snarky Puppy-drummer in Q Factory, Amsterdam

Muzieknieuws 11-05-2015 09:07

Morgen, dinsdagmiddag 12 mei, doet Robert 'Sput' Searight een clinic in Q-Factory, Amsterdam, voorafgaand aan zijn optreden met Bill Laurance, 's avonds in Paradiso, locatie Bitterzoet.

In Slagwerkkrant 185 (jan-feb 2015) lees je een interview met Robert "Sput" Searight, drummer van Snarky Puppy. Sput vertelt over zijn vroege succes als gospeldrummer en -producer (met zelfs een gewonnen Grammy), over zijn ontwikkeling als drummer en muzikant, maar bijvoorbeeld ook over de ervaringen van Snarky Puppy met het Nederlandse Metropole Orkest.

Waar: Q-Factory Amsterdam in ruimte -1.10
https://q-factory-amsterdam.nl/pagina/info.
Wanneer: Dinsdag 12 mei 2015 van 13:30h tot 15:30h (deur open: 13:00h)
Wat: Drum clinic of workshop/master class afhankelijk van het aantal inschrijvingen.
Aanmelden: mail clinicsput@hotmail.com
Kosten: Vrijwillige bijdrage
Meer info. Klik hier

Elders op Slagwerkkrant.nl hebben we een aantal video's geselecteerd die kenmerkend zijn voor de veelzijdigheid van de tomeloze Amerikaan. Klik hier.

Bekijk hier het prachtige epos The Curtain met het Metropole Orkest, van het nieuwe Snarky Puppy-album Sylva.


 

's Avonds na de clinic speelt Sput met Bill Laurance Project in Paradiso, locatie Bitterzoet. Pianist, keyboard-speler, componist, producer en arrangeur Bill Laurance is één van de leden van Snarky Puppy. De uit Engeland afkomstige virtuoos is bezeten van muziek en er sinds zijn veertiende professioneel mee bezig. Naast de wereldtournees met Snarky Puppy schrijft hij muziek voor films en reclames en werkt hij aan zijn elektronische project THE FIX. In zijn nieuwste geesteskind, Bill Laurance Project, verenigt hij zijn passie voor klassieke muziek en jazz. Met Michael League en Robertr 'Sput' Searight. Klik hier.

Overige concerten Bill Laurance Project:  

May 13th - Tilburg, Paradox

May 14th - Tivoli, Vredenburg

May 17th - Metropool, Hengelo 

 

 

May 12th - Paradiso, Amsterdam - locatie Bitterzoet

 

 

 

zoeken
zoeken