Gratis Seminar Sundays bij SAE Institute

Zondagse cursussen volgen bij SAE!

Muzieknieuws 23-04-2014 22:40

SAE Institute stelt met haar nieuwe Seminar Sundays haar school open om gratis lessen te volgen op het gebied van opnametechnieken voor drums, gitaar en meer, muziekproductie in het algemeen, multitrackmixing, en mastering.

SAE Institute laat ons weten dat ze vindt dat iedereen in staat moet zijn om zijn/haar creatieve kant te ontwikkelen en te uiten. Vanuit die gedachte zijn de Nederlandse SAE vestigingen van start gegaan met een serie workshops onder de naam 'Seminar Sundays'.

Voorzover je het nog niet wist: SAE verzorgt verschillende opleidingen en cursussen op het gebied van Creatieve Digitale Media, waaronder Audio Production en Music Production.
De audio gerelateerde workshops zijn gericht op onderwerpen als mastering, multitrack mixing, music production en opnametechnieken (drums, gitaar, etc….).

Deze Seminar Sundays workshops zijn voor beginners, open voor iedereen, en gratis te volgen met de speciale 'SAE workshop voucher'. Heb je geen voucher?… dan kun je deze via de website aanvragen. Klik hier

De workshops worden het hele jaar door gegeven, dus bezoek regelmatig de website(s) en/of facebook pagina's van SAE Institute Amsterdam en Rotterdam voor het volledige overzicht.

Op 25 mei 2014 is er het seminar 
'Basics of Mixing (Multitrack to Stereo) workshop'. 
Op 1 juni 2014 is er het seminar
'Recording Drums Workshop' 
Short Courses bij SAE Institute Amsterdam

In mei gaat SAE Amsterdam ook van start met een serie korte cursussen:

- home studio production (deze wordt overigens in het Nederlands gegeven)
- electronic music production
- digital short film production en
- 3D graphics & animation

Waar de korte cursus 'home studio production' zich hoofdzakelijk richt op de thuismuzikant, daar ligt de nadruk bij de 'electronic music production' vooral op de dj's en thuisproducers.

Voor meer uitgebreide informatie kun je terecht op de website van SAE Amsterdam, of vraag je het gratis brochure pakket per email aan: https://amsterdam.sae.edu - amsterdam@sae.edu

Daarnaast kun je geheel vrijblijvend een afspraak maken voor een persoonlijke gesprek/advies en om de studiofaciliteiten eens uitvoerig te bekijken.

Klik hier voor alle actuele informatie over de Seminar Sundays 

 

zoeken
zoeken