SiC is dood, leve The Upside

Muzieknieuws 15-02-2005 20:28

Roberto Gartz, drummer van SiC, deelt mee dat de Utrechtse punkrockband SiC niet langer bestaat. Gelukkig betekent dat niet dat de muzikanten er de brui aan geven.

Gartz en de rest van de band gaan verder onder een andere naam. De komst van een tweede gitarist was voor SiC reden tot naamsverandering. Gartz:
"Alhoewel we allemaal gehecht waren aan SiC als naam, waren we het er toch over eens dat het geen goede representatie was van het soort muziek dat we maken, en het soort shows dat we geven. Maar een naam, alhoewel belangrijk, is toch slechts de naam. Alhoewel een oneven aantal bandleden natuurlijk vervelend is, want dan zit er altijd iemand alleen in de python, hebben we er toch een nieuw bandlid bij! Zijn naam is Pascal en hij zal voortaan samen met Rutger het Upside-gitaargeweld voor zijn rekening nemen."

The Upside bestaat dus uit vijf personen. Hoewel onlangs begonnen, staan er dankzij de SiC-reputatie al wel de nodige optredens gepland. Zo speelt de band op 27 februari in de halve finale van 't Uur U, en op 3 april als supportact van Therapy? in Tivoli te Utrecht.

Meer informatie over The Upside, inclusief alle concertdata, vind je op de website van de groep.

zoeken
zoeken