Line-up Paaspop 2005 bekend

Muzieknieuws 14-01-2005 12:52

De organisatie van Paaspop, het festival in Schijndel (Brabant), heeft een groot deel van de acts bekend gemaakt die op de editie in 2005 zullen optreden.

Daarmee is meteen duidelijk dat het festivalseizoen er weer aankomt. Het tweedaagse muziek- en theaterfestival wordt gezien als de traditionele opener van het festivalseizoen.

Paaspop in Schijndel valt vroeg dit jaar, namelijk op 26 en 27 maart. Twee dagen lang, zes podia en een camping, de festivalkriebels komen alweer opzetten.

Er zijn al flink wat namen bevestigd die dit weekend zullen optreden. We noemen onder meer After Forever, Agnostic Front, Buscemi, The Dillinger Escape Plan, Flogging Molly, Krezip, Nile, Novastar, Peter Pan Speedrock, Terror, Textures en Treble.

Zeg nou zelf: op welk festival kom je Ali B én Nile tegen? Of Dennie Christian én Acid Junkies? Deze diversiteit is al jaren de grote kracht van het festival. Even geen zin om te dansen? Dan kun je lekker gaan genieten van een leuke theatershow. Is Treble je toch een beetje te rustig? Dan kan Peter Pan Speedrock je misschien beter bekoren.

Om de eigenzinnige programmering te onderstrepen heeft Paaspop vanaf vandaag, 14 januari, een gloednieuwe website. Daar vind je ook de volledige en actuele lijst met geboekte acts.
zoeken
zoeken