Nieuwe release Steely Dan

Muzieknieuws 04-06-2003 23:34

Op 10 juni 2003 moet op nagenoeg de hele planeet de nieuwe cd 'everything must go' van Steely Dan in de winkels liggen. Aan de nieuwe release wordt meteen een 'everything must go' tour gekoppeld die start op 23 juli. Helaas brengt deze tour de heren Fagen en Becker + consorten (nog) niet naar Europa.

Na 'Two Against Nature' is dit het tweede album dat Steely Dan uitbrengt met nieuw materiaal sinds 1979. Deze laatste release is in zijn geheel te beluisteren op de website die hiervoor is ingericht. Daarbij vind je ook veel informatie over de verschillende releasevormen die aan dit album gekoppeld zijn. Zo hebben zij een standaard music CD, een cd/dvd special edition maar ook een vinyl versie op de productielijn liggen.

Naast het feit dat Steely Dan eigenlijk altijd voor superieure muziek- en productiekwaliteit staat, is deze toch ook zeker weer de moeite waard voor de echte 'Danfan' die hem toch wel aan zijn collectie zal toevoegen. Let bij het beluisteren ook zeker speciaal op het nummer 'Slang of Ages' dat even heel grappig refereert aan Nederland en Amsterdam.

zoeken
zoeken