Thomas Lang naar Benelux voor drie clinics

23 t/m 26 september in Eindhoven, Gits en Zwaag

Muzieknieuws 25-09-2012 14:09

De rambo van de drums? Het is de geuzentitel voor een van de meest innoverende drummers van de laatste tien jaar. Hij legde de lat van de techniek weer een stukje hoger. Als je een clinic van hem volgt komt er een waterval aan informatie over je heen. In september komt hij naar de Benelux. Thomas Lang.


Hij is mischien wel de meest virtuoze drummer ter wereld. Hij verlegde de technische grenzen met zijn onnavolgbare onafhankelijkheid en snelheid.Meinl haalt Thomas Lang naar de Benelux voor drie clinics. Mis het niet, je zal steil achterover slaan en gaat geïnspireerd (en niet gedesillusioneerd...) weer naar huis.

Thomas Lang zette zijn eerste stappen op slagwerkgebied in Oostenrijk, maar verhuisde in 1995 naar Londen om daar zijn geluk als sessiedrummer te beproeven. Daar heeft hij onder andere gespeeld en getourd met Geri Halliwell, B-Witched, Robbie Williams, en Ronan Keating. Nadta hij ook een indrukewekkende carriere had opgebouwd met drumclinics en indrukwekkende dvd's voor Hudson Music volgde Los Angeles, waar hij nu al een aantal jaar woont en speelt.

Thomas Lang werkte nauw samen met het R&D-team van Meinl bij de ontwikkeling van nieuwe cymbals, inhet bijzonder Tom’s Becken en de Fast Hats.
Lees hier alles over Thomas Lang en Meinl.

DVD's en boeken van Thomas Lang
Creative Control (ook downloadable via Drum Videos OnDemand)
Creative Coordination

Benelux Clinictour Thomas Lang september 2012
zondag 23 september: Drum Station, Eindhoven
dinsdag 25 september: Drums & Co (in het kader van hun tienjarig jubileum), Gits (zuidelijk van Brugge)
woensdag 26 september: Mupo, Zwaag (bij Hoorn)

Bekijk hier de video van het optreden van Thomas Lang op het Meinl Drum Festival 2009.

You need Flash to view this contents.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

zoeken
zoeken