The Panic Channel en Soufly in de studio

Muzieknieuws 08-12-2004 16:42

Een korte recording update van The Panic Channel en Soufly: beide bands zijn hard aan de slag met nieuwe studio-opnames.

Soufly, met Joe Nunez op drums (zie foto), is sinds donderdag 2 december in een studio in Arizona bezig met een nieuw album. Naast de leadzang neemt de charismatische frontman Max Cavalera ook de producertaken voor dit album voor zijn rekening. Naar verwachting zullen de opnames tot na de jaarwisseling duren. Tegen de zomer van 2005 moet het album in de winkels liggen.

Ook The Panic Channel bevindt zich momenteel in een studio. De nieuwe band met daarin ex-leden van Jane's Addiction, waaronder drummer Stephen Perkins, werkt in Los Angeles aan haar debuutalbum. Producer is Brian Virtue. Hij was ook verantwoordelijk voor de productie van het Jane's Addiction album "Strays".

De heren werken sinds mei 2004 samen als The Panic Channel. Op 21 September 21 maakte The Panic Channel hun officieuze live debuut tijdens een onaangekondigd optreden in The Dragonfly te Los Angeles. Begin december stond het viertal voor het eerst officieel op het podium tijdens een benefietoptreden voor dak- en thuislozen in Los Angeles.
zoeken
zoeken