Screaming Mike op Amerikaanse verzamel-CD

Muzieknieuws 28-02-2005 21:21

In augustus 2004 berichtte slagwerkwereld.com dat de videoclip van 'King of Beers', de debuutsingle van Screaming Mike, te zien zou zijn op onder andere TMF en MTV. Slagwerkwereld.com had de (online) premiere van de videoclip. Maar nu, begin 2005, behaalt de groep rondom frontman TJ alweer zijn tweede grote succes.

Screaming Mike, dat op het moment van schrijven, pas drie dagen bij het label Mansardo zit, is door Turkey Vulture Records geselecteerd voor de nieuwste compilatie-cd 'The Harder, The Better Volume 10'.

Deze cd wordt wereldwijd gedistribueerd, zowel on-line als fysiek. Hoewel de lay-out voor de voorzijde van de hoes al gereed is (zie afbeelding), zal het schijfje pas in mei 2005 gereleased worden. Bands die verschenen op eerdere edities van The Harder, The Better zijn o.a. het Amerikaanse Dog Eat Dog en New Society Of Anarchists.

Het drumwerk op de single is ingespeeld door Sietse Huisman en Tessa Boomkamp doet percussie en backing vocals. In de voornoemde videoclip neemt Mark Eshuis het slagwerk voor zijn rekening en speelt Femke Krone de percussie. Je kunt de clip bekijken in het nieuwsbericht van 8 augustus.
zoeken
zoeken