New England Metal and Hardcore Festival 2005

Muzieknieuws 27-01-2005 16:22

De organisatie van het New England Metal and Hardcore Festival, de Amerikaanse variant van bijvoorbeeld Wacken of Dynamo in z'n hoogtijdagen, heeft het overgrote deel van de line-up bekendgemaakt voor de komende editie.

Van vrijdag 22 tot en met zondag 24 april zal een indrukwekkende hoeveelheid bands z'n opwachting geven in The Palladium te Worcester, VS.

Een selectie van de bands die op de eerste dag spelen: Hatebreed, Unearth, Obituary, Ion Dissonance, Premonitions Of War en Throwdown.

De dag erna vervolgt het festival met onder andere Nightwish, Chimaira, Cryptopsy, Bury Your Dead, Darkest Hour, The Red Chord en Strapping Young Lad.

Onder meer King Diamond, Nile, Soilwork, Behemoth, The Black Dahlia Murder, Dark Tranquility, Hypocrisy en Pro-Pain zullen op de afsluitende dag spelen.

Meer informatie, waaronder de laatste toevoegingen en wijzigingen in het programma, vind je op de website van het festival. Voor wie in de buurt is, of van plan is er naar af te reizen: tickets kosten $35,- per dag.
zoeken
zoeken