Komende maandag 20 mei, 2de Pinksterdag: Tama 50th Anniversary Celebration in Schouwbueg Amstelveen

Komende maandag 20 mei, 2de Pinksterdag: Tama 50th Anniversary Celebration in Schouwbueg Amstelveen

Killer line-up! Simon Phillips' Protocol, Anika Nilles, Robert 'Sput' Searight, Camille Bigeault, Roni Kaspi Trio, David Bao, Maxx Furian, Nadesh Ligthart

50 jaar Tama! In 1974 zag de Imperialstar het levenslicht. Nu 50 jaar verder viert Tama haar jubileum in Schouwburg Amstelveen met een exclusief feest waarbij een keur aan topdrummers voorbijkomt in e.....meer »»

Spelen met Stéphane Galland

video en extra's bij de cursus van Mark Eeftens in Slagwerkkrant 241

Op zijn vaste cursuspagina "Spelen" duikt Mark Eeftens in de ritmische wereld van jazzdrummer Stephane Galland. En dat is op z'n zachtst gezegd uitdagend. Hij behandelt de bijzondere track The Lindy E.....meer »»

Vinsent Planjer - Warme duetten en fluisterende drums

video's en extra's bij het interview in Slagwerkkrant 241

In slagwerkkrant 241 (mei-juni 2024) lees je een interview met jazzdrummer Vinsent Planjer, waarin hij vertelt over zijn bijzonder project "Warm To The Touch". Hier op Slagwerkkrant Plus kun je een aa.....meer »»

Di-rect's Jamie Westland

Extra's bij het coverinterview van Slagwerkkrant 141

In Slagwerkkrant 141, mei-juni 2024 lees je een interview met Jamie Westland over ondernemen als drummer, roze drumstellen en natuurlijk het fonkelnieuwe album van Di-rect. Hier zetten we een aantal f.....meer »»

Een professionele blik op de Pearl Professional series

80's paradepaard in een nieuw jasje.

Als je in de jaren '80 een professionele Pearl drumkit wilde dan kwam je al snel uit bij de MLX. Met de volledige herziening van de high-end reeks vorig jaar komt deze set terug. In een volledig naar .....meer »»

Ludwig Neusonic in het nieuw

Frisse Europese look en maten.

Bij Ludwig hebben ze de afgelopen jaren flink het roer omgegooid: Europa en Amerika worden niet langer over één kam geschoren. De Europese drummer wil nu eenmaal vaak iets anders dan de Amerikaanse......meer »»

Win een podiumplek op het Montreux Jazz Festival!

Een contest van Thomann, Shure en het Montreux Jazz Festival - registreer je voor 20 mei!

Thomann, Shure en het Montreux Jazz Festival nodigen getalenteerde artiesten en bands uit om zich nu aan te melden voor een kans om een onvergetelijk optreden te winnen op 18 juli om 22:30 uur op het .....meer »»

Première concertfilm John Engels 88 in Q-Factory Amsterdam - zondag 12 mei 2024

John Engels 88 | Platinum Jubilee ‘Zwinging 70 Years on Drums!’

Vorig jaar vierde John Engels zijn 88e verjaardag in het Bimhuis met een bijzonder dubbelconcert wegens zijn 70-jarig jubileum als drummer. Het werd gefilmd en de concertregistratie gaat in première .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken